Pema e Vitit të Ri në ngjyrë të bardhe për një atmosferë magjike në shtëpi

Si mendoni te krijoni pemën e Vitit te Ri ne ngjyre te bardhe? Ka shume ide shik për te krijuar një atmosfere magjike ne shtëpi. Për te dekoruar pemën e Vitit te Ri ne ngjyre te bardhe fillimisht duhet te mendoni për strukturën, te kuptoni nëse duhet te blini nje peme te bardhe apo jeshile klasike apo me efekt bore.

1. Pema e Vitit te Ri ne ngjyre te bardhe

Është shume e thjeshte kur keni blere një peme ne ngjyre te bardhe ne këtë rast mund te bëni çfarë te doni. Një zgjidhje e mire është te preferoni dekoracione ne ngjyrat ne tendence. Roze, boje qielli, jeshile, ngjyra metalizat apo ato transparente nuk ka rëndësi sepse ne këtë rast është pema e bardhe qe do te dominoje. Te pasionuarat pas stilit romantik mund te vendosin dekoracione ne nuanca te zbehta dhe pastel por edhe ato ne ngjyre te arte apo gri perle nuk mbeten me pas. Dëshironi te keni një peme shabby? Atëherë ne këtë rast dekori duhet te jete prej pëlhurë si për shembull zemra, yje etj. Një ide tjetër është te synoni për një peme bardhe e zi qe mund ta krijoni duke e zbukuruar me dekor te erret.

2. Dekor i bardhe për pemën e Vitit te Ri

Kush preferon një strukture klasike apo preferon te blejë një peme natyrale mund te zgjedh dekor ne ngjyre te bardhe. Sugjerimi është te synoni vetëm për këtë ngjyre. Flokë bore, lodra, yje, topa etj me efekt te akullt dhe çdo zbukurim tjetër ne ngjyre te bardhe. Nëse dëshironi te shtoni ndonjë element tjetër është mire te preferoni ngjyra te çelura si roze e zbehte, ngjyra e arte apo gri perle. Për një pamje me te kompletuar vendosni drita po ne ngjyre te bardhe.

3. Pema e Vitit te Ri e bardhe me bore

Një tjetër zgjidhje ideale është te synoni për një peme te bardhe me bore. Mund ta blini te tille apo ta bëni vet me spray duke ju dhuruar këtë dekor. Ne këtë rast mund ta bëni pemën tuaj edhe me te bukur duke shtuar dekorin ne te njëjtën ngjyre.


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *