Categories
Arkitekturë

Si t’i rregulloni raftet e librave

Nëse jeni adhurues i librave dhe keni shumë libra në shtëpinë tuaj, atëherë është shumë e rëndësishme që që ato t’i organizoni mirë, që të mos mendoni se mos i keni humbur , huazuar, apo thjeshtë i keni vendosur diku. Ja se si do të vendosni rend në raftet tuaja. Kur ti huazoni ndonjë libër […]