Rreth nesh

SHQIP.INFO  është website i asnjëanshëm në shërbim të Shqiptarëve , kudo që jetojnë brenda dhe jashtë kufijëve.

Misioni ynë është t’u përcjellim shqiptarëve të vërtetat që ndodhin në vendin tonë. edhe kudo që jetojnë shqiptarët në diasporë! Veçanërisht për të postuar lajme , foto dhe video historike nga të gjitha trojet Shqiptare për të ruajtur dhe mbrojtur vlerat kombëtare!
Ne kontribuojmë për një realitet Shqiptar më të pasur kulturor e mediatik, që ofron mundësi për ta bërë atë më cilësor dhe gjithëpërfshirës.

Ne publikojmë lajme nga e shkuara e jetës së parëve tanë, e ke kohët e sotëshme dhe të ardhmes!

Ne kemi si synim të shpërndajm histori të verteta që nga koha e pellazgëve e deri më sot , të shpërndajm lajme të rëndësishme edhe kategori të tjera për jetën!

Përveç kësaj, ne lundrojmë kudo ku ka Shqiptarë dhe ju sjellim nga andej më të mirën. Të gjitha materialet tuaja janë të mirëpritura! KONTAKTO