Nikaj Mertur

Dedë Malaj, dhe energjitë e tij të jashtëzkonshme në shërbim të artit dhe kulturës së Nikajmërturit

Me 14 Tetor 2020 do ndahej nga jeta si pasoje e Covid-19 Dedë Malaj. E kush e priste këtë gjamë…

6 months ago