More

  Prishtinë

  - Advertisement -

  Dëborë dhe temperatura të ulëta në Prishtinë, komuna u gjet e papërgatitur

  Temperaturat e ulëta e kanë kapluar edhe Kosovën. Reshjet e borës, kësaj radhe, nuk e kanë zënë të papërgatitur Komunën e Prishtinës, e cila, në kohë reale ka ndërmarrë masat për pastrimin e rrugëve të kryeqytetit, por, edhe të zonave rurale rreth tij.
  - Advertisement -

  Must Read

  - Advertisement -