Më shum

  Urime Ditëlindjen Motër

  "Kush ka motra botën ka" 1.“Kush ka motra botën ka. Unë jam e bekume që t’kam ty, të kam...

  Urime për Ditën e Verës gëzuar ditën e verës

  Gëzuar Ditën e Verës ju përshëndes me margaritat e ballkonit tim. Shëndet e diell në jetët tuaja sot e përgjithmonë. “Të...

  Urime për 8 marsin ditën e Nënës

  Në ditën ndërkombëtare të gruas të shumta kanë qenë urimet edhe nga personazhet e showbizz-it shqiptar për nënat e tyre. Edhe pse...

  Poezi për të uruar ditëlindjen

  1.Ne mengjes heret u zgjovaAthua dicka me zgjojMu kujtua dashuria imeDitlindjen do festoj! Do te doja te jem...

  Si të urojmë për ditëlindje

  Si të urojmë për ditëlindje njerzit tonë të afërm! Urime për ditëlindje shqip Shpresoj qe te gjitha deshirat...

  Urime për Shën Valentin

  Kush është Shën Valentini dhe pse festohet kjo ditë? Shën Valentini, zyrtarisht Shën Valentini i Romës, ishte një shenjtor i njohur...

  Urime Ditëlindjen Babi

  Por, sot është një ditë e veçantë në familjen  tuaj! si të uroni Babin tuaj për një Ditëlindje!

  Urime ditëlindjen Mami

  Gëzuar Ditëlindjen Mami , Urime Ditëlindjen Mami

  “Horizonte” – Poezi nga Nexhi A. Tahiri

  Te te kem prane, e te jem une e ti Ne horizonte gri Atje ku jeta nuk njeh, Jo nuk njeh kufi!

  “Vallja e yjeve” – Lasgush Poradeci.

  “Vallja e yjeve”  – Lasgush Poradeci. Letersia Shqiptare. Yjte – e ndezur si fengjillQe vertiten pale – pale,prej...

  24 thëniet e Sokratit më të rëndësishme që gjithkush do të duhej ti lexojë

  Sokrati nuk shkroi asnjë vepër sepse siç thoshte ai, librat janë të vdekur dhe nuk mund t’iu përgjigjen pyetjeve. Për të mjeti kryesorë i komunikimit ishin bisedat e gjalla, dialogu me gjithkënd dhe kudo, në rrugë, në shesh, në gosti etj.

  Poezi për të uruar ditëlindjen

  1.Ne mengjes heret u zgjovaAthua dicka me zgjojMu kujtua dashuria imeDitlindjen do festoj! Do te doja te jem...

  Si të urojmë për ditëlindje

  Si të urojmë për ditëlindje njerzit tonë të afërm! Urime për ditëlindje shqip Shpresoj qe te gjitha deshirat...

  Urime për Shën Valentin

  Kush është Shën Valentini dhe pse festohet kjo ditë? Shën Valentini, zyrtarisht Shën Valentini i Romës, ishte një shenjtor i njohur...