Shqiptarët në Amerikë, fotografi e rrallë e viteve të 60-ta

Shqiptarët e Chicagos në këmbsim për Shqipërinë Etnike në rrugën kryesore të qytetit Michigan Avenue, vitet 60-të.

Në fotografi shqiptarët shihen me veshje dhe flamuj kombëtar shkruan shqip.info, ndërsa anëve të rrugës shihet se kanë tërhequr vëmendjen e qytetarëve amerikanë gjatë parakalimit të tyre.


Posted

in

,

by

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *