Categories
Lajme

Kuçovë/ Projekti i NATO-s ngjall shpresa për rikthimin e ‘krenarisë së humbur’

Banorët e Kuçovës shpresojnë se investimi i NATO-s për rihapjen e aeroportit ushtarak mund t’i rikthejë qytetit lavdinë e humbur si dhe të ofrojë më shumë punësim dhe zhvillim ekonomik.