marash kumbulla

Marash Kumbulla, një gol juves por e anulon var për pozicion jashtë loje

Ishte shumë e bukur që të ishte e vërtetë. Mbrojtësi shqiptar Marash Kumbulla feston sot 20-vjetorin e lindjes dhe ishte…

1 year ago