Categories
ShowBiz

Vajza e Robert Aliajt mahnit jurinë e “The Voice” në Belgjikë /Video

Vajza e Robert Aliajt ka marrë pjesë në “The Voice Kids” në Belgjike dhe falë zërit të saj të mrekullueshëm ka bërë që të kthehen të gjithë anëtarët.

Madje njëri nga anëtarët ka përdorur edhe opsionin e bllokimit, një opsion që mund të përdoret vetëm një herë gjatë gjithë sezonit, ku ti ke mundësi të bllokosh një nga kolegë që mos të ketë mundësi që ta marrë këngëtarin në ekip. /Top Channel

https://www.facebook.com/VTMTheVoiceKids/videos/218364522545158/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *