Bysheku, fshati i bujtinave vetëm 6 kilometra larg Elbasanit

Mjafton vetëm pak diell e dëshira për piknik dhe ju mund të kaloni momente fantastike në Byshek të Elbasanit.

Vetëm 6 km nga qyteti, zona ofron freskinë e ujit të pastër të burimit dhe të rrapeve shekullorë.

Investimi në infrastrukturën rrugore e bëri edhe më të lakmuar këtë zonë të Elbasanit, ndërsa përfshirja e Byshekut në projektin “100 fshatrat” pritet të sjellë më tepër zhvillim.

Banorët kanë filluar të krijojnë bujtinat e para dhe të presin të apasionuarit e natyrës.

By SHQIP

Founder and CEO në shqip.info / Ideues dhe krijues për shqip.info! Më moton : Shqipëria do të jetë më pranë jush gjithmonë!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *