More

  E gjithë Shqipëria në këmbë, mblidhen ndihma në çdo shesh për të prekurit e tërmetit

  E gjithë Shqipëria është sensibilizuar dhe po mbledh ndihma për familjet e prekura nga tërmeti në Durrës.

  Në çdo shesh, apo edhe nëpër lagje janë vendosur pika ku qytetarët dërgojnë ushqime, veshmbathje dhe çdo gjë të dobishme për banorët e prekur nga tërmeti.

  Ndërkohë që janë hapur edhe llogari në të cilat mund të kontruboni financiarisht.

  Latest news

  Related news

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here