Categories
Sport

Futboll falas në Angli, Italia në kërkim të formulës

Jo vetëm Bundesliga gjermane dhe ajo austriake por edhe Premier League apo Serie A synojnë t’u dhurojnë tifozëve një paketë falas për ndeshjet e futbollit që do të rinisin në mesin e muajit Qershor në këto dy vende. Mungesa e tifozëve në stadiume mund të shkaktojë një impakt negativ në arkat e klubeve që duhet të dëmshpërblejnë pjesërisht të abonuarit, por në Itali planifikojnë që një pjesë të ndeshjeve të transmetohen pa pagesë për të evituar që klubet të shtojnë telashe në bilancet financiare dhe kryesisht për të evituar grumbullimet e njerëzve pranë stadiumeve ku do të luhen ndeshjet e Serie A.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *