More

  Luleve qe valvit era

  Fryu era e maleve
  dhe rrëzoi hijen e lisit:
  gjaku im mbetet lumit t’Vodhit!
  Ushtarë, m’hapni shtatoren
  që të shoh edhe një herë
  Shkodren dhe time motër
  te dritarja përkundruall.
  Më atje nuk do të zgjohem
  Luleve që valvit era,
  posi valë që s’kanë mbarim
  Do të mblidhen shokët mbrëmjes
  brenda vatrash në atdhe:
  Unë i lë si ëndërzë.

  Jeronim De Rada

  Lajmet e fundit
  Lajme të ngjashme

  PËRGJIGJU

  Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
  Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu