Categories
Lajme

Ministria e Shëndetësisë: Kujdes, gripi mund të çojë në…

Ministria e Shëndetësisë ka paralajmëruar edhe sot në rrjtet sociale që qytetarët të marrin masa për t’u mbrojtur nga gripi.

Ministria e Shëndetësisë ka paralajmëruar edhe sot në rrjtet sociale që qytetarët të marrin masa për t’u mbrojtur nga gripi.

Sipas ministrisë, grupi mund të çojë deri në vdekje.

Po ashtu, aftësia e virusit për t’u ngjitur është e madhe, sidomos brenda qëndrave shëndetësore që janë ambiente të mbyllura dhe mblidhen shumë të sëmurë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *