Nexhmije Pagarusha – Baresha

Hej kam rrit shtatin
nder keto male
bashk’ me qingja e me dele
dhe bylbylat nder zabele
mbas kumones loje e gezime
si shqiponja ime

Refreni:
o era lu’n me barin o nani nani
o e ne shoqet t’lozim o nani nani
o fusha gaz po m’veshet o nani nani
o lule bardh’ po qeshet o nani nani
o dridhet mali, cka u ba?
o një baresh’ prej nesh u nda.
o dridhet mali, cka u ba?
o lujn bareshat në shulla

o era lu’n me barin o nani nani
o e ne shoqet t’lozim o nani nani
o fusha gaz po m’veshet o nani nani
o lule bardh’ po qeshet o nani nani
o dridhet mali, cka u ba?
o një baresh’ prej nesh u nda.
o dridhet mali, cka u ba?
o lujn bareshat në shulla

na-ni-na-ni-na-ni-na…
na-ni-na-ni-na-ni-na…

Heej po tingllojne
shume kumona
po gurgllon prroni malore
larte ne qiell bjeshka me bore
n’bjeshk’ dashnija vjen me malle
sot nji fyell u kalle…!

Refreni 1/2:
o era lu’n me barin o nani nani
o e ne shoqet t’lozim o nani nani
o fusha gaz po m’veshet o nani nani
o lule bardh’ po qeshet o nani nani
o dridhet mali cka u ba?
o një baresh’ prej nesh u nda.
o dridhet mali cka u ba?
o lujn bareshat në shulla

na-ni-na-ni-na-ni-na…
na-ni-na-ni-na-ni-na…


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *