Categories
Ngushëllime

Ngushëllime për vdekje

Është e pamundur të përgatitesh për vdekjen. Çdo person është përballur me humbjen e njerëzve të dashur, njerëz të dashur, ndaj shumë e njohin dhimbjen e humbjes.

Por shpesh ne nuk dimë si të qetësohemi, të mbështesim të ndjerin, si të shprehim fjalë ngushëllimi në lidhje me vdekjen e njerëzve të tij të dashur, të dashur.

shënim! Është e domosdoshme t’i shprehim ngushëllime personit të pikëlluar. Ky është një haraç.

Por ia vlen të kujtojmë se pas vdekjes së të dashurve, njerëzit janë në një gjendje stresuese, shokuese. Fjalët e ngushëllimit për vdekjen janë zgjedhur me kujdes, me kujdes.

Shembuj ngushëllimesh me rastin e vdekjes me fjalët tuaja për të afërmit e të ndjerit:

“Isha i tronditur nga ngjarja. Është e vështirë të pranohet dhe të pajtohet.
“Më lejoni të ndaj me ju dhimbjen e humbjes”.
“Lajmi për vdekjen ishte një goditje e tmerrshme”.
“Unë simpatizoj dhimbjen tuaj.”
“Ne ndjejmë ndjeshmëri me humbjen tuaj.”
“Ngushëllimet e mia.”
“Unë u godita nga vdekja e tij. Unë do të lutem për shpirtin e tij.”
“I ndjeri do të thoshte shumë për ne, gjynah që na la”.
Hidhërimi nuk mund të shprehet me fjalë, por gjithmonë mund të mbështeteni në mbështetjen tonë në kohë të vështira.
“Ne jemi të pikëlluar me ju.”
“Ngushëllimet e mia”.
“Kjo është një humbje e rëndë”.
“Bëhu i fortë.”
Lamtumire .. Lutem Zot te prehet ne krahet e tu!

Shembuj ngushëllimesh shqiptare :

Ngushëllime i pa harruar qoft kujtimi i tij!
Ngushëllime të rroni dhe ta kujtoni!
Ngushëllime për …. ju past lën uratat fëmijve!

Ngushëllimet më të sinqerta për familjen …

“Ngushëllimet më të sinqerta për familjen …, për ndarjen nga jeta të nënës dhe gjyshes së tyre të dashur …. U prehtë në paqe!”

Ngushëllime në këtë ditë pikëllimi

“I dashur … në këtë ditë të pikëllimit bashkëndjej me ju dhimbjen e thellë për ndarjen nga jeta të nënës …. Ngushëllimet më të sinqerta në emër timin dhe të familjes”.

“Me dhimbje mora lajmin për ndarjen nga jeta të nënës së ……….! Në emrin tim u shpreh ngushëllimet më të sinqerta ……., familjes dhe gjithë të afërmve për humbjen e njeriut të tyre të dashur. Qoftë i përjetshëm kujtimi për të!”.

“Ju përcjell ngushëllimet e mia të sinqerta me rastin e ndërrimit jetë të Nënës. E ndjera u preht në paqe. Zoti e shpërblefte me të mirat e Parajsës e familjarëve ju falt durim”

Humbja e nënës, moment shumë i rëndë

“Me dhimbje mora lajmin për ndarjen nga jeta të nënës së ……. Humbja e nënës është një moment shumë i rëndë! Në emrin tim i shpreh ngushëllimet më të sinqertafamiljes dhe gjithë miqve. Qoftë i përjetshëm kujtimi për të!”

Dashuria për nënën është e pafundme

“Ngushëllimet më të thella për humbjen e nënës së tij të çmuar Dashuria për nënën është e pafundme, prandaj lutem që ta gjej forcën për ta përballuar një humbje kaq të rëndë e të pazëvendësueshme. Në këtë kohë pikëllimi, lutjet janë për të dhe familjen e tij,”

E vështirë për ta përballuar është humbja e nënës

“Nëna është drita e shtëpisë” thotë gurra jonë popullore. E vështirë për ta përballuar është humbja e nënës, sot bashkëndjej dhimbjen e……..dhe të familjes për nënën, gjyshen e tyre, Ngushëllime më të afërmve, familjes, miqve e dashamirëve, u prehtë në paqe”.

“U prehsh në paqe nëna …..! Vetëm dashuri dite të falësh deri në ditën e fundit.

“Të jesh në paqe mike e mirë! E kam me vete zërin tënd Lamtumirë!”,

Shkruani nje ngushellim ne koment posht!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *