Categories
Lajme Tv & Filma

Shqiptari i famshëm i arratisjeve nga burgu me helikopter, Alket Rizai së shpejti në film

Historia e shqiptarit Alket Rizai, shqiptarit më të famshëm që është arratisur dy herë me helikopter nga burgjet greke, edhe ndër ata të sigurisë më të lartë do të përfundojë në skenar filmi. Së shpejti një regjisor francez, do të nisë xhirimet pikërisht me skenarin e shkruar po prej atij vetë, dhe përjashtim nuk bën […]