biznese shqiptare

8.3 mld euro për 2019/ Shqiptarët nuk kanë besim tek leku, për kursimet preferojnë valutën

Kursimet që individët, bizneset dhe institucionet e tjera kanë në banka arritën në një nivel rekord në fund të vitit…

1 year ago