Tag: borxhliu

  • Borxhliu

    Një burrë merr borxh një shumë të madhe lekësh nga 3 persona për të bërë tregëti vezësh, mirë po nuk i ecën biznesi dhe e gjithë maunia e vezëve prishet. Kështu qe ai hyn në borxh më të tre, dhe i shet të gjitha çfarë ka dhe ngel pa asgjë. Përshkrimi Regjia: Arian Çuliqi Skenari:…