Categories
filma shqiptar

Borxhliu

Një burrë merr borxh një shumë të madhe lekësh nga 3 persona për të bërë tregëti vezësh, mirë po nuk i ecën biznesi dhe e gjithë maunia e vezëve prishet. Kështu qe ai hyn në borxh më të tre, dhe i shet të gjitha çfarë ka dhe ngel pa asgjë.

Përshkrimi
  • Regjia: Arian Çuliqi
  • Skenari: Arian Çuliqi

Borxhliu është komedi e viti 1999 me skenar dhe regji nga Arian Culiqi.

Aktorët
Sejfulla Myftari
Hajrie Rondo
Aleko Prodani
Muharrem Hoxha
Veronika Papa
Fadil Kujovska
Mariana Kondi
Arben Dervishi
Julia Iliriani
Behar Mera
Fatmir Xhelili
Krenar Traka
Rita Lati

Fotogaleri:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *