More

  Kur hapen dyert e jetës

  - reklamë -

  Bardhyli, një mjek i ri emërohet të punojë në një fshat të largët malor. Me vajtjen e tij atje, lind një keqkuptim midis tij dhe kryetarit të këshillit. Me kohë ai merë vesh se kyetari kërkonte ti bënte keq atij, duke i shkruajtur një redaksie gazetash. Qëndrim të tillë mbajnë edhe prindërit e Lizës, me të cilën kishte qene i dashuruar. Më pas ndihmon djalin e kryetarit, i cili është shumë i sëmurë. Ia delë mbanë me sukses gjatë një operacioni të vështirë, me gjithë mungesën e mjeteve më elementare për kryerjen e operacionit. Në fshat Bardhyli njihet me shumë shokë të rinj.

  Përmbajtja e filmit
  • Regjia: Rikard Ljarja
  • Skenari: Rikard Ljarja
  • Zhanri: Dramë, Familjar

  Aktorët e filmit:

  Aktorët*Roli në film
  Reshat Arbana Kryetari i keshillit te fshatit
  Anila Bisha Motra e Bardhylit
  Shpresa Bërdëllima Liza
  Valter Gjoni Luani
  Suela Konjari Mësuesja e Gjuhes së huaj
  Pranvera Lumani Vera
  Petrit Malaj Doktor Bardhyl Kraja
  Piro Malaveci Shoferi
  Frederik Ndoci Leke Gurakuqi
  Bep Shiroka Babai i Bardhylit
  Xhevahir Zeneli Shoferi Kola
  Marika Kallamata Nëna e Bardhylit
  Antoneta Papapavli Nena e Lizes
  Ilia Shyti Profesori
  Tatiana Leska Punonjese e postes
  Ndrek Shkjezi Gjin Kryebardhi
  Vasjan Lami Gazetari
  Merita Dabulla Bashkeshortja e kryetarit
  Arben Subashi
  Kolë Kaftalli
  • Muzika nga: Zef Çoba
  • Kinematografia nga: Lionel Konomi
  • Drejtimi Artit nga: Sali Allmuça
  • Ndihmës Drejtor: Grigor Stavri
  • Teksti i këngës: Jorgo Papingji
  • Këndon: Frederik Ndoci
  • Producent : Kinostudio Shqipëria e Re

  Kur hapen dyert e jetës : është një film shqiptarë i prodhuar në vitin 1984.

  Fotogaleri:

  - reklamë -

  Lajmet e fundit

  - reklamë -

  Lajme të ngjashme

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here