Categories
Jetë Turizmi

Dhërmiu, fshati i 30 kishave monument kulture

TIRANË, 20 prill/ATSH- Dhërmiu, fshati i 30 kishave monument kulture të kategorisë së parë në bashkinë e Himarës, i vendosur buzë detit Jon dhe në shpatet e maleve, midis gjelbërimit të ullinjve dhe agrumeve të shumta po rilind falë investimeve që po kryhen. Restaurimet e shtëpive të fshatit bëhen në kuadër të projekteve të integruara […]