Categories
Histori Shqipëria

Kur Edmond Koseni bënte ligjin, historia e pabesueshme e një kryepolici që e quajtën ‘Van Dam’

Për herë të parë dhe të vetme, ish kryepolici i Elbasanit, Edmond Koseni, foli për revistën Klan, më 30 korrik 2000. Ruajtja e Peqinit, ringjallja e Tepelenës, zbarkimi në Elbasan. Komisari tregon se ka qenë e thjeshtë të ndalojë Nehat Kullën dhe se është ndjerë mirë kur ka rrahur Tan Kateshin. Dritare.net sjell të plotë […]