Categories
Shëndeti

Fruta dhe perime, sa më shumë të konsumoni më të lumtur jeni

Lumturia është tek pemët. Një studim tek më shumë se 45 mijë individë tregon që mirëqënia individuale emocionale rritet me konsumin e frutave dhe perimeve çdo ditë.