Tag: Fshati Martinaj

  • Kush po i provokon shqiptarët?! Asimilimi dhe zhdukja e Plavë dhe Guci

    Kush po i provokon shqiptarët e fshatit Martinaj në Mal të Zi? Cili është projekti që synon asimilimin e tyre? Si humbën zona të tëra në Plavë dhe Guci? Çfarë fshihet pas dërgatave serbe në Shas, Rumi, por edhe në Shqipëri? Ndiqni videon e plotë të dokumentarit të ciklit “Gjurmë Shqiptare” të gazetarit Marin Mema.