Categories
Kulturë

Gjirokastra “enigmatike” ndërsa mbështillet nga mjegulla

Konkursi ndërkombëtar “Wanderlust in Albania”, megjithëse i zhvilluar disa muaj më parë, solli materiale filmike dhe fotografi të cilat vazhdojnë të na mrekullojnë me bukuritë që ofron Shqipëria. Magjepsëse është edhe fotoja që ndau së fundmi në rrjetet sociale, Agjencia Kombëtare e Turizmit. Fotoja e realizuar nga Raimond Kola, tregon kështjellën e Gjirokastrës dhe një […]