More

  Hage

  - Advertisement -

  Ish komandantët e UÇK në Hagë; Lushtaku dhe Mustafa do të intervistohen nga Prokuroria Speciale

  Ish-komandanti i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Sami Lushtaku është nisur drejt Hagës nga aeroporti ndërkombëtar “Adem Jashari”, e pak pas tij, të njëjtën rrugë mori edhe ish-pjesëtari i UÇK-së, Rustem Mustafa.
  - Advertisement -

  Must Read

  - Advertisement -