historia e elbasanit

Elbasani ka dicka të ngjashme me Romen, Parisin Odesën Qytet me rrjedhe të cuditshme historike

Për t’u përshëndetur janë disa iniciativa private të gjetjes dhe ruajtjes së vlerave të castrumit të Elbasanit. Këtyre projekteve i…

1 year ago