Insektet po zhduken, rrezik për njerëzimin

Raporte të ndryshme tregojnë se popullatat e insekteve nëpër botë po tkurren ndjeshëm, por si i prek kjo njerëzit? Një studim i kohëve të fundit tregon se bletët, milingonat dhe brumbujt po zhduken tetë herë më shpejt sesa gjitarët, shpendët dhe zvarranikët, shkruan gazeta “Zëri”. Një nga arsyet kryesore për këtë fenomen konsiderohet intensifikimi i… Continue reading Insektet po zhduken, rrezik për njerëzimin