kanali i kucedres

Dyshohet se është burimi kryesor i tërmeteve “Kanali i Kuçedrës” në Gjirin e Lalëzit

Shqipëria u zgjua ditën e sotme në panik dhe terror, si pasojë e një tërmeti shumë të fuqishëm me magnitudë…

2 years ago