Tag: Majlinda Kelmendi

  • Majlinda Kelmendi e Akil Gjakova sportistët më të mirë të vitit 2019

    Xhudistët Majlinda Kelmendi e Akil Gjakova janë shpallur sportistët më të mirë të vitit 2019 nga KOK-u, në ceremoninë e mbajtur të enjten mbrëma. Majlinda e ka fituar çmimin për herë të tretë, ndërsa Akili për herë të dytë. “Falenderoj KOK-un për çmimin, veçanërisht falenderoj Toni Kukën dhe Agron Kukën për mbështetjen e tyre dhe…