Mit’hat Frashëri

Thënie të Mit’hat Frashëri dhe paradokset shqiptare

Portreti i babait të tij, rilindësit Abdyl Frashëri, varej në muret e shkollave në Shqipëri, ndërsa ai, i biri, konsiderohej…

2 years ago