nga përfaqësuesë të Italisë fashiste dhe bashkpunëtorëve të saj në Shqipëri

Viktor Emanuelit të III – i dorëzohet ‘Kurora e Skenderbeut’

nga përfaqësuesë të Italisë fashiste dhe bashkpunëtorëve të saj në Shqipëri, iu dorëzua, në Romë, me ceremoni pompoze, Viktor Emanuelit…

1 year ago