pal engjelli

Kuvendi kishtar i Matit i vitit 1462 dhe formula e pagëzimit

Në shumë vise popullsia, nga luftrat e gjata e të paprera, përveç besimit të vjetër, po lëshonte, në Veri e…

1 year ago