More

  papunsia

  - Advertisement -

  Papunësia në Kosovë, alarmante. Qytetarët: Shumica po ikin

  Niveli i papunësisë në Kosovë është më i larti në rajon, duke kaluar dhe atë të Maqedonisë. Qytetarët e të dyja vendeve fajësojnë institucionet për gjendjen e rëndë të krijuar.
  - Advertisement -

  Must Read

  - Advertisement -