perëndia e bujqësisë

Dhemetra perëndia e bujqësisë, Ama e Dheut, arës e bukës!

Shkruan: Shqipe HOXHA Studiuesi Hyttenbach, në veprën e tij “Pellazgët”, i pranon pellgazët si ilirë, jo vetëm në Thesali dhe…

1 year ago