Pirro Epirit

Pirro i Epirit shkatërronte ushtritë romake dhe Kartagjene, si dhe ideoj një urë midis Shqipërisë dhe Italisë

Pirroja, sipas Plinit, ishte i pari që konceptoi një urë të ngjashme përmes Adriatikut në pikën e tij më të…

1 year ago