Categories
Kulturë Të gjitha

Cili ishte fundi tragjik i aktorit të madh, Sandër Prosi dhe pse mbetet ende e mbuluar me mister kjo vdekje?

Cili ishte fundi tragjik i aktorit të madh, Sandër Prosi dhe pse mbetet ende e mbuluar me mister kjo vdekje?