Shkupi

Shqip në Parlamentin e Shkupit, kryeparlamentari Xhaferi hapi seancën (Video)

“Zonja dhe zotërinj, e hap seancën…”. Me këto fjalë, kryetari i Parlamentit maqedonas Talat Xhaferi çeli seancën e parë të…

2 years ago