shqiptaret ne uk

Ikën me kamion në Angli, tani janë në majat e shkencës botërore, njihuni me dy motrat shqiptare

Delegacioni i BE-së në Tirana ka publikuar në faqen zyrtare një video të dy motrave shqiptare Detina dhe Argita Zalli…

1 year ago