Categories
Histori

TAULAS/Taulët (Tαύλας), ishin një nga gjashtë djemtë e Ilirit, dhe ishin paraardhësit e Taulantiit

Sipas mitologjisë ,,greke,, Taulas (Tαύλας), një nga gjashtë djemtë e Ilirit, ishin paraardhësit e Taulantiit..