Tag: televizioni amerikan

  • Televizioni amerikan CNBC: Shqipëria, destinacion turistik i vitit 2020

    Televizioni amerikan CNBC ka rishikuar një pjesë të listave të shumta për “vendet më të mira për t’i vizituar”, të pubikuara gjatë kësaj periudhe të vitit dhe u kërkoi ekspertëve të industrisë së udhëtimit për këshilla për kohët dhe arsyet më të mira për të vizituar qytete të caktuara. Nga ana tjetër, një studim i…