Turizmi

Lihet në harresë rrapi 600-vjeçar i Ballabanecit

Rrapi 600-vjeçar i Ballabanecit në zonën e Krujës është lënë në gjendje të degraduar dhe plotësisht në harresë. Edhe pse…

2 months ago

Bunkeri nën qytetin e Kukësit pritet të shndërrohet në atraksion turistik

Vendstrehimi i nëndheshëm i ndërtuar dekada më parë në qytetin e Kukësit, ku mund të stresoheshin më shumë se 30…

2 months ago

Zbulimi italian/ Pandemia, turizmi dhe a do jetë Shqipëria “histori suksesi”?!

Pandemia Covid-19 ka bërë që e gjithë bota të shtrojë pikëpyetje të mëdha për të ardhmen e turizmit, përfshirë këtu…

12 months ago

Folezimi i pelikanit kaçurrel në Divjakë Karavasta Regjistrohen 85 çifte, shifra më e lartë në 40 vite

Sezoni i folezimit të pelikanit kaçurrel (Pelecanus crispus) në Parkun Kombëtar Divjakë-Karavasta po përfundon. Kolonia regjistroi në vitin 2020, plot…

1 year ago