Virus

Vret me shumë se Koronavirusi. Alarmohen SHBA dhe Zvicra – gripi po përhapet dhe vetëm këtë sezon ka vrarë mijëra njerëz

Koronavirusi që ka prekur mijëra njerëz në botë – dhe të paktën pesë njerëz në SHBA – është duke frymëzuar…

1 year ago