Tag: visit ksamili

  • Himara hap sezonin turistik, ceremoni në fshatin Borsh

    Himara hap sezonin turistik, ceremoni në fshatin Borsh

    Në Himarë u hap zyrtarisht sezoni turistik. Për të tretin vit radhazi, çelja e sezonit nuk përkon më me një datë fikse, pasi sipas kryebashkiakut Jorgo Goro, qëllimi është që Himara të kthehet në vend turistik për 12 muaj dhe jo vetëm ditët e verës. Ceremonia e fillimit u mbajt në fshatin Borsh, ku janë…