More

  Thënie nga Andon Zako Cajupi

  1.C’eshte kisha dhe xhamia,
  Vend ku behet marrezia,
  Vend ku shkojne njerz te çmendur,
  Ndaj e shohim kaq dendur.

  2.Shqiptarët? Sot s’ka shqiptarë, turku, greku na kanë përndarë! Prifti, hoxha, kisha dhe xhamia, na gënjejnë… U prish Shqipëria…
  1902
  3.Besa, pra, mund të ketë shumë në këtë botë, atdheu është vetëm një.
  4.Me qiejt mos u mbani, se nuk mbahen gjëkundi.
  1902
  5.Të kemi besim vetëm në solidaritetin tonë kombëtar.
  6.Të ndahet feja nga kombësia.

  Lajmet e fundit
  Lajme të ngjashme

  PËRGJIGJU

  Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
  Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu