Më shum

  Fshatrat e Rrogozhinës, me rrugë të prishura. Banorët kërkojnë investime

  Nuk është më shumë se 1.5 km larg detit, por mungesa e rrugës ka bërë që këto fshatra të mbeten si në mesjetë.

  Banorët e fshatrave të Grethit, Pat milotit dhe Spillesë kanë dalë për të protestuar për mungesën e investimeve në zonën e tyre.

  Rruga që lidh këto fshatra me zonën e Vilëbashtovës është si në mesjetë. E gjatë rreth 6.5 km, ky segment është thuajse i pakalueshëm.

  Për të shkuar në Kavajë apo destinacione të ndryshme, këtyre banorëve iu duhet që ta përshkruajnë këtë rrugë për rreth 1 orë dhe këtë me mjete bujqësore, pasi automjetet e vogla nuk arrijnë të kalojnë në disa segmente, ku thellësia e gropave arrin mbi 50 cm.

  Ata që e ndiejnë më shumë janë fermerët, të cilët kanë marrë edhe toka me qira, por e kanë të pamundur që t’i nxjerin prodhimet e tyre në treg.

  Latest news

  “Atje në Nikaj – Mërtur ”, titullohet kënga më e re nga Gjergj Gjonaj

  Këngëtari Gjergj Gjonaj ka sjellur projektin e tij më të ri muzikor. “Atje në Nikaj - Mërtur ”, titullohet...

  Historia e fshatit Mandrica ne Bullgari. Ruajtja e rrenjeve dhe refuzimi per tu bere bullgare, turq apo greke

  SHPËRNGULJA E SHQIPTARËVE NË TROJET E BULLGARISË SË SOTME KA NJË HISTORI TË GJATË. EKZISTOJNË BURIME ME KARAKTER LEGJENDAR QË DATOJNË ARDHJEN...

  Besnik Palnikaj dy fjalë për poetin e madh Gjergj Fishta , fjalë zemre.

  Gjergj Fishta është e para figurë që nderoi Shqipërinë ndërkombëtarisht duke u nominuar për çmimin Nobel. Prej ku lidhen retë...

  Arsyet Përse Ju Bien Flokët – Gabimet Që Mund T’i Ndreqni Që Tani

  Krehja e flokëve kur janë të lagur i këput dhe i shkul ato. Foto: Flickr Flokët u bien të gjithëve. Qimet këputen dhe...

  Related news

  “Atje në Nikaj – Mërtur ”, titullohet kënga më e re nga Gjergj Gjonaj

  Këngëtari Gjergj Gjonaj ka sjellur projektin e tij më të ri muzikor. “Atje në Nikaj - Mërtur ”, titullohet...

  Historia e fshatit Mandrica ne Bullgari. Ruajtja e rrenjeve dhe refuzimi per tu bere bullgare, turq apo greke

  SHPËRNGULJA E SHQIPTARËVE NË TROJET E BULLGARISË SË SOTME KA NJË HISTORI TË GJATË. EKZISTOJNË BURIME ME KARAKTER LEGJENDAR QË DATOJNË ARDHJEN...

  Besnik Palnikaj dy fjalë për poetin e madh Gjergj Fishta , fjalë zemre.

  Gjergj Fishta është e para figurë që nderoi Shqipërinë ndërkombëtarisht duke u nominuar për çmimin Nobel. Prej ku lidhen retë...

  Arsyet Përse Ju Bien Flokët – Gabimet Që Mund T’i Ndreqni Që Tani

  Krehja e flokëve kur janë të lagur i këput dhe i shkul ato. Foto: Flickr Flokët u bien të gjithëve. Qimet këputen dhe...

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here