Categories
Diaspora Shqiptare

Ismail Keta, një jetë mes sakrificave të mëdha dhe suksesit…

Në vitin 1997 ai emigroi në Gjermani. Ismaili e kujton personin që i dha babait paratë borxh që i duheshin për biletën e avionit.

Fillimisht ai punoi në një restorant, ku pas një jave e pushuan nga puna, pasi ai nuk ishte i qeshur.

Më pas, filloi punë në një diskotekë si “security”. Në këtë periudhë nisi edhe të stërvitej. Por, shpesh herë hasej me probleme dhe me pengesa të shumta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *