Categories
Kuriozitete Shkenca Shpirtërore

Ju jeni një Mësues Shpirtëror

Pavarësisht nëse e njihni apo jo veten si një master shpirtëror, ju jeni, të paktën nga këndvështrimi ynë. Sepse ju keni zgjedhur mishërimin në këtë moment të jashtëzakonshëm evolucionar. Ju jeni në vijat e para.

Ju jeni ata që keni guximin të jeni këtu. Dhe ne ju përkulemi. Nëse jeni duke e përjetuar jetën tuaj ashtu siç dëshironi të jetë apo jo, nuk është pyetja. Por që edhe ju jeni gjallë në një organ të lokalizuar në kohë dhe hapësirë ​​gjatë këtyre kohërave të një presioni të jashtëzakonshëm evolucionar, këto tregojnë për mjeshtërinë tuaj. Vetëm se një mjeshtër do të guxonte të merrte një detyrë të tillë.

Kthejeni vëmendjen tuaj larg nga vetja dhe problemet tuaja drejtuar botës përreth jush, tokës nën këmbët tuaja, komunitetit tuaj lokal, miqve tuaj, para të huajve që jetojnë përreth jush, të dashurit tuaj.

Zbuloni se çfarë mund të bëni për të bërë atë botë në të cilën jetoni një vend më të mirë. Këto gjëra janë shumë të thjeshta në të vërtetë. Mund të jetë një buzëqeshje, një fjalë ngushëlluese, duke ofruar një hapësirë ​​për një makinë që bën një kthesë para jush; mund të ofroni ushqim për dikë që është i uritur; mund të jetë duke fikur pajisjen tuaj të kontrollit të mendjes televizive dhe duke luajtur me fëmijët ose kafshët tuaja shtëpiake. Mund të jetë mbjellja e një peme. Lista e mundësive për të prekur botën që është e drejtë rreth jush është e pafund, dhe atëherë do ta gjeni veten duke u lidhur përsëri me komunitetin tuaj lokal, madje si forcat që do të manipulonin botën mundohen ta shkatërrojnë atë. Kuptoni se ka fuqi në thjeshtësi.

Duke mbajtur pritshmërinë e mrekullive ju lëshoni fuqinë e krijimit brenda jush, dhe në atë masë sa ta realizoni këtë, do të gjeni incidenca në rritje të kryeveprësisë, rastësive të përfitimit dhe thesareve të papritura, qofshin ato fizike në natyrë apo mendore dhe emocionale. Është e dobishme të mbani mend se secili person është krijuesi i realitetit të tij ose të saj, dhe në mes të kaosit njerëzit do të bëjnë zgjedhje të ndryshme dhe të hyjnë në realitete të ndryshme personale. Mos u mërzitni nga ata që hyjnë në fusha të ulëta vibruese… Shikoni lart dhe jetoni lart me kuriozitet dhe një pritje të mrekullive, madje edhe në situatat më të mëdha të mrekullive mund të ndodhin mrekulli dhe vullnet për ju.

Ka mrekulli që ju presin kur bëni pyetjen e pakursyer, “çfarë mund të bëj këtu që do t’i shërbejë të mirës më të madhe? Çfarë mund të bëj këtu që do t’i shërbejë qëllimit më të thellë të jetës përmes meje? Mësoni të jetoni në dashuri, vlerësim dhe dhembshuri për njëri-tjetrin. Pavarësisht nga ato që dëgjoni në media, jetojeni në jetën tuaj nga dita në ditë sa më mirë që të keni mundësi, dhe mësoni të rrisni jetën tuaj me këto emocione, si pjesë e identitetit tuaj të zgjedhur. Kjo do të ketë dy efekte, një personal dhe një kolektiv. Do të shtoni në atmosferën kolektive që do të balancojë modelet e ndërhyrjes së frikës. Efekti personal është një efekt balancues në trupin tuaj emocional që do t’ju sjellë rritje të shëndetit dhe përparime më të larta evolucionare, pavarësisht se çfarë ndodh me kolektivin.

Nëse mësoni të jetoni në vlerësim do të futeni një domein, një vibrim, që do t’ju çojë nëpër kaosin e këtyre kohërave. Do të gjeni një lloj ngushëllimi dhe rehati, dhe shkalla e vibracionit të trupit tuaj të energjisë do të rritet. Në një moment ju do të arrini atë që ne e quajmë shpejtësia e arratisjes. Do të dilni lehtësisht nga iluzionet dhe gënjeshtrat e botës së vjetër. Do t’i shikoni për ato që janë, dhe do të bëheni një bashkë-krijues i gëzuar i një bote të re që po lind, edhe kur bota e vjetër kalon menjëherë para syve tuaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *